Katırkuyu İlkokulu

Vizyon: Katırkuyu İlkokulu ;her zaman göreve hazır yöneticilerimiz,öğretmenlerimiz, ülkesine hizmet etme bilincine sahip öğrencilerimiz , velilerimiz ile güç birliği sağlayarak öncelikli tercih edilen bir eğitim öğretim kurumu olmak. Ülkemize , katılımcı, duyarlı, inisiyatif alabilen bireyler yetiştirmek. Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren güçlü eğitim ve öğretim kuruluşu haline getirmek

Misyon: Biz Katırkuyu İlkokulu olarak ; Yaratıcı ve özgürce düşünen, öğrenmeyi öğrenen; öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen, rekabetçi,ekip çalışmasına inanan,ulusal ve evrensel değerlere bağlı,her alanda başarıyı hedefleyen,sürekli gelişmeye inanan öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak; çalışanlarımızı demokratik bir iletişim ortamında en yüksek verimliliğe ulaştırmak için varız.

Başarılar:

Saatler:
Isınma: Kalorifer sistemi
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://katirkuyuilkokulu.meb.k12.tr

Adres - DAĞBAŞI MAH. KATIR KUYU SK. NO 129 SİVEREK / ŞANLIURFA

Yerleşim Yeri - Dağbaşı Mah. Katırkuyu sok. No:149 Ş.urfa-Siverek

Adres - DAĞBAŞI MAH. KATIR KUYU SK. NO 129 SİVEREK / ŞANLIURFA

Ulaşım Ulaşım servisle yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe Merkezine Yaklaşık Olarak 30 Km civarındadır.